Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

HA COMENÇAT UN NOU CURS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Benvolguts alumnes, famílies, amics i coneguts de la nostra escola,

després un parèntesi estival, que esperem que hagi estat bo per a tothom, ha començat un nou curs ple de música, projectes i bons desitjos.

 

El curs es va estrenar "oficialment" amb el concert de professors, que va tenir lloc diumenge 16 de setembre, i on els professors de l'EMM Joan Valls van oferir a tota la ciutadania un recull de música catalana des del 1714 fins als nostres dies. El concert va rebosar qualitat, entusiasme, història i bona música.

El curs comença en un context econòmic difícil, on perilla la supervivència de la cultura de base, i de l'ensenyament públic de qualitat de la música i la dansa. Des de la plataforma SALVEM.MÚSICAIDANSA, a la qual la nostra comunitat educativa està adherida, s'organitzen noves mobilitzacions per fer sentir la nostra veu i el nostre sentir, pel bé del futur dels nostres nens i els nostres joves, d'una cultura de país, i d'una activitat econòmica que suposa ni més ni menys que l'1 per cent del PIB. Us anirem informant de les novetats en aquest tema.

Malgrat les dificultats, estem molt i molt orgullosos de poder anunciar-vos que la nostra escola ha augmentat més que significativament en nombre d'alumnes matriculats.  De ben segur que es deu a la confiança que dia a dia hi posen els habitants de Caldes en la feina que professors i alumnes realitzen dia a dia. En la seva seriositat, rigor, entusiasme, dimensió lúdica i social. Volem subrratllar el pes que ha tingut, en aquest augment de l'alumnat, la decisió del consistori d'abaixar l'import de les matrícules, i d'incrementar de manera molt suau les quotes mensuals.

Dins dels nous projectes destaca de manera brillant la irrupció en escena del nou COR GOSPEL de l'escola que, dirigits per l'Esther Condal, ja omple els vespres de dilluns d'harmonies i bones vibracions.

El cap de setmana de la capvuitada ens preparem per a acollir la visita dels bons amics de Saint Paul les Dax, amb el record de la  càlida i simpàtica rebuda que ens van oferir a la primavera. No us perdeu el concert conjunt de dissabte 20 d'octubre.

Només ens queda desitjar-vos BON CURS I BONA MÚSICA!!!!!!

El claustre de professors de l'EMM Joan Valls

 

 

Flash Notícies

Els més incondicionals d'entre tots vosaltres, junt amb els qui ja sou més veterans, coincidiu a tenir el concert d'alumnes de tastets i d'inici d'instument (primer any), com un dels més emocionants de la temporada.

        

Llegiu-ne més...