Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

ORQUESTRA MUNICIPAL CALDES DE MONTBUI

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

Benvolguts,

Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos que l'Ajuntament de Caldes de Montbui, a través de l'Escola Municipal de Música Joan Valls, ha posat en marxa la creació d'una Orquestra Municipal.

Ens agradaria que l'Orquestra estigués formada per músics no només del municipi sinó de tota la comarca i els voltants. Sabem que hi ha molts pobles petits que no tenen orquestra i creiem que aquesta és una molt bona sortida per estudiants, exalumnes, amants de la música…  Es demana tenir un mínim nivell de 1er de Nivell Mitjà i moltes ganes de passar-ho bé! La idea és que sigui una Orquestra Simfònica, per tant tots els instruments hi són benvinguts, i els assajos serien els dissabtes al matí de forma quinzenal a la sala d'actes de l'Escola de Música, que començarien a partir del setembre.

Estem molt contents de poder anunciar que el Director serà el Miquel Massana, format en direcció d'orquestra a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Per engegar el projecte hem organitzat un Stage del 2 al 7 de Juliol a Caldes de Montbui per poder oferir un primer concert el dia 7. El preu per tot el curs d'orquestra seria en un únic pagament de 44 euros al formalitzar l'inscripció i enguany, qui s'apunti a l'stage ja ha d'abonar la quota, que li servirà pel curs 2018/2019.

Per fer les inscripcions a l'Stage us adjuntem el següent link: https://docs.google.com/forms/d/1961yB-RepD6kgmNmdA0lJavsgRJFM8gHf9gQRe3xo3s/edit

Un cop feta l'inscripció se us comunicarà si esteu admesos o no i us facilitarem el full d'inscripció definitiu on haureu de fer constar el número de compte i les dades personals per tramitar el pagament.

Si algú no pogués venir a l'Stage però està interessat en formar part de l'Orquestra que escrigui un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Per més informació no dubteu en contactar amb nosaltres al correu anterior.

 

Salutacions,

Equip Directiu de l'EMM Joan Valls

 

 

 

 

 

 

 

 

Flash Notícies

         

Tots ho vau poder comprovar, els nostres cantaires més joves són uns artistes!

El passat dia 10 d'abril ens van oferir, junt a l'orquestra infantil de corda i vent de l'escola, la cantata "Les vacances del rellotge".

Llegiu-ne més...