Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Professorat Joan Bosch (flauta travessera)

Joan Bosch (flauta travessera)

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Caldes de Montbui (Catalunya) Inicia els seus estudis musicals a l'EMM Joan Valls de Caldes de Montbui.  Estudis de flauta moderna amb Vicenç Prats  i Magdalena Martínez. Ha rebut consells de Raymond Guiot, Agostino Cirillo, Boris Bermann, Quartet Endellion, Salvador Brotons, Quintet de vent Moragues, Eric Hoeprich, Donna Agrell, Alfredo Bernardini, Josep Borràs, Corrado Bolsi i Alain Polak.

 

Es llicencia en interpretació amb flautes històriques amb Marc Hantaï a l'ESMUC i pren suggeriments assíduament amb Wilbert Hazelzet.

Complementa els seus estudis musicals amb la Diplomatura de Magisteri, sent professor del Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers, on és cap de Departament de Música Antiga (www.emruera.com) i de l'Escola Municipal de Música Joan Valls de Caldes de Montbui.


Concerts per tot Europa formant part de diversos grups de càmera o d'orquestres (Virtus Ensemble, Grup Tenero, Trio Manuel Valls, Caldara Ensemble, La Principessa filosofa, Orquestra Barroca Catalana, Acadèmia 1750,Divino Sospiro, Ludovice Ensemble, 9Muses, La Petite Écurie amb directors com Ottavio Dantone -Accademia Bizantina-, Marek Strynkl -Musica Florea-, Alfredo Bernardini -Zèfiro- , Paul Woodwind, Enrico Onofri i músics com Jacques Ogg,Wilbert Hazelzet, Isabel Rey, Núria Rial, Kenneth Weiss, Marc Hantaï, Marco Brolli...

Ha enregistrat per diverses discogràfiques i enregistraments en directe per diferents ràdios i televisions: TV3, Catalunya Música, RAI, La2...

 

Flash Notícies

El passat dissabte 9 d´octubre, l´Escola de Música Joan Valls va fer el concert de Festa Major, que aquest any coincidia amb la cloenda dels actes commemoratius del  35è aniversari de l'escola.

Durant el curs passat es va fer una feina intensa per contactar amb exalumnes que havien passat per l´orquestra de l´escola al llarg d´aquests 35 anys, per tal d'unir-se als alumnes actuals de l'escola i  formar una gran orquestra simfònica, que és la que vam poder escoltar dissabte.

         

La resposta dels exalumnes a la convocatòria va ser tot un èxit. L'orquestra estava formada per setanta instrumentistes, entre alumnes actuals i exalumnes, i cinquanta cantaires, incloent els de  la coral Guisla, que va néixer al si de l´escola de música ja fa uns quants anys.

Els exalumnes van respondre a la nostra crida des de diferents llocs de catalunya, de l'estat, i fins i tot alguns van viatjar des d'altres llocs d'Europa per tal de no perdre's l'esdeveniment.

Llegiu-ne més...