Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Professorat Joan Bosch (flauta travessera)

Joan Bosch (flauta travessera)

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Caldes de Montbui (Catalunya) Inicia els seus estudis musicals a l'EMM Joan Valls de Caldes de Montbui.  Estudis de flauta moderna amb Vicenç Prats  i Magdalena Martínez. Ha rebut consells de Raymond Guiot, Agostino Cirillo, Boris Bermann, Quartet Endellion, Salvador Brotons, Quintet de vent Moragues, Eric Hoeprich, Donna Agrell, Alfredo Bernardini, Josep Borràs, Corrado Bolsi i Alain Polak.

 

Es llicencia en interpretació amb flautes històriques amb Marc Hantaï a l'ESMUC i pren suggeriments assíduament amb Wilbert Hazelzet.

Complementa els seus estudis musicals amb la Diplomatura de Magisteri, sent professor del Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers, on és cap de Departament de Música Antiga (www.emruera.com) i de l'Escola Municipal de Música Joan Valls de Caldes de Montbui.


Concerts per tot Europa formant part de diversos grups de càmera o d'orquestres (Virtus Ensemble, Grup Tenero, Trio Manuel Valls, Caldara Ensemble, La Principessa filosofa, Orquestra Barroca Catalana, Acadèmia 1750,Divino Sospiro, Ludovice Ensemble, 9Muses, La Petite Écurie amb directors com Ottavio Dantone -Accademia Bizantina-, Marek Strynkl -Musica Florea-, Alfredo Bernardini -Zèfiro- , Paul Woodwind, Enrico Onofri i músics com Jacques Ogg,Wilbert Hazelzet, Isabel Rey, Núria Rial, Kenneth Weiss, Marc Hantaï, Marco Brolli...

Ha enregistrat per diverses discogràfiques i enregistraments en directe per diferents ràdios i televisions: TV3, Catalunya Música, RAI, La2...

 

Flash Notícies

L'Associació Catalana d'Escoles de Música ha fet públic al seu web i a diferents mitjans de comunicació un manifest a favor dels ensenyaments artístics al nostre país.

Com sabeu, tot un seguit de retallades en l'àmbit de l'educació està posant en perill l'existència d'un gran nombre d'escoles de música que, com la nostra, ofereixen un servei públic de qualitat, i en estreta col.laboració amb la vil.la i la ciutadania.

Tothom qui vulgui pot adherir-se al manifest des del mateix enllaç que us enviem.

Podeu llegir-lo aquí:

http://www.acem.cat/1332/manifest-de-lacem-a-favor-dels-ensenyaments-artistics/

També podeu llegir més aquí:

http://www.acem.cat/1582/strubell-pregunta-a-rigau-per-les-retallades-a-les-escoles-de-musica-i-dansa/