Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Professorat Eduard Sobrado (violí i viola)

Concert amb l'Escola de Música de Palafrugell i concert del Cor Gospel de l'EMM

Correu electrònic Imprimeix PDF

            

 

El proper dissabte dia 29 de març tindran lloc dos concerts organitzats per l'escola. l’Escola Municipal de Música Joan Valls de Caldes de Montbui, rebrà als alumnes del grup instrumental Manel Mañogil de l’Escola de Música de Palafrugell.

 

 En el marc d’un intercanvi que  es va iniciar el mes de juny de 2013 amb la visita que va fer l’Escola Joan Valls a terres empordaneses, tindrà lloc un concert on a aquest grup s’hi afegiran l’Orquestra Juvenil de Corda i Vent, i el grup de vent-swing “H3O”, tots dos de l’escola de Caldes.

Posteriorment, els alumnes d’ambdues escoles faran un dinar de germanor, i una visita guiada per la vila de Caldes.

 

A les 19h, tindrà lloc un concert del Cor Gospel de l’EMM Joan Valls, format per una seixantena de cantaires de totes les edats, i que tot i la seva curta trajectòria ha sorprès a tothom qui ha pogut escoltar-los.

 

Els dos concerts tindran  lloc a la Sala Noble de Can Rius a les 12h (Grups instrumentals de Palafrugell i Caldes) i a les 19h (Cor Gospel).

L’entrada és lliure amb aforament limitat.

 

 

Flash Notícies

L'Associació Catalana d'Escoles de Música ha fet públic al seu web i a diferents mitjans de comunicació un manifest a favor dels ensenyaments artístics al nostre país.

Com sabeu, tot un seguit de retallades en l'àmbit de l'educació està posant en perill l'existència d'un gran nombre d'escoles de música que, com la nostra, ofereixen un servei públic de qualitat, i en estreta col.laboració amb la vil.la i la ciutadania.

Tothom qui vulgui pot adherir-se al manifest des del mateix enllaç que us enviem.

Podeu llegir-lo aquí:

http://www.acem.cat/1332/manifest-de-lacem-a-favor-dels-ensenyaments-artistics/

També podeu llegir més aquí:

http://www.acem.cat/1582/strubell-pregunta-a-rigau-per-les-retallades-a-les-escoles-de-musica-i-dansa/