Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Professorat Eduard Sobrado (violí i viola)

Eduard Sobrado (violí i viola)

Correu electrònic Imprimeix PDF

Barcelona, professor superior de violí.


Professor de violí, viola i conjunts instrumentals a l'EMM Joan Valls de Caldes de Montbui i a l'EMM Can Ponsic de Barcelona.


Va estudiar a l'escola de Música de Barcelona amb Santi Aubert i Gerard Claret i més tard va ampliar els seus estudis amb Heriberto Fonseca.


De ben jove entra a formar part de la primera promoció de la JONC, on rep consells de, entre d¡altres, Richard Luby, Corrado Bolsi, Angel Jesus García i Ondreg Lewitt.
Com a membre de diferents formacions instrumentals ha tocat als principals auditoris de Catalunya (Palau de la Música Catalana, Gran Teatre del Liceu, l'Auditori,...) i Espanya (Auditorio de Zaragoza, Teatre Espanyol i Auditorio Nacional a Madrid,...) i l'estranger: Andorra i EUA (Baltimore, Washington i al Carnegie Hall de New York).


Ha estat membre de l'”Orquestra de Cambra de Cervera” i de l'”Orquestra Julià Carbonell de les terres de Lleida” treballant amb directors com Josep Pons, Manel Valdivieso, Salvadó Mas, Xavier Puig i Alfons Reverté i instrumentistes de la talla de Barry Sargent, Paul Cortese, Cristoforo Pestalozzi i Kai Gleustenn.
En l'actualitat forma part de la plantilla de l'”Orquestra Camera Musicae”, en una intensa activitat de concerts al llarg de Catalunya i l'estat espanyol, sota la batuta de directors com Salvador Mas, Salvador Brotons, Tomàs Grau i Jordi Mora i amb solistes com Claudi Arimany, Albert Guinovart o Núria rial, entre altres .


La seva vocació pedagògica s'enriqueix en cursos i consells de professors com ara Merette Markussen,Anna Baget, Wolfgang Hartmann, Maria Kelemer o Joan Albert Amargós.
Sent especial atracció per la pedagogia viva i activa i treballa amb alumnat amb necessitats educatives especials.


Ha col·laborat amb gran quantitat de gravacions per a publicitat, teatre, cine i televisió.

 

Flash Notícies

Tastets d'instruments:

https://goo.gl/photos/BYhn82ar8njGAKNB8

Concert de Nadal 2016:

https://goo.gl/photos/DxXXPH3h997nJTiY8

Música per a nadons:

https://goo.gl/photos/BqqJKtEn8CyYznHa9

Concert del 40è aniversari:

https://goo.gl/photos/ozUwASRUjr4Bq7oB9