Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Professorat Carme Trobalon (piano)

Carme Trobalon (piano)

Correu electrònic Imprimeix PDF

Caldes de Montbui (Catalunya). Iinicia els estudis musicals de ben petita a l’Escola Municipal de Música Joan Valls.

És Professora de Música en l’especialitat de piano i Títol Superior de Pedagogia per a la Formació Musical Bàsica i General. Ha fet diversos cursos del mètode de pedagogia activa Dalcroze, obtenint-ne el Certificat d’Estudis Elementals.

Actualment és professora de llenguatge musical, piano i inicis de guitarra a l’Escola Municipal de Música Joan Valls de Caldes de Montbui i professora d'educació musical a l'Escola Bressol Municipal El gegant del Pi, de Caldes de Montbui.

Ha treballat com a responsable pedagògica al Gran Teatre del Liceu, de Barcelona, dissenyant i coordinant projectes dirigits a diferents col·lectius, confeccionant les guies didàctiques dels concerts i immpartint tallers familiars.

Els seus centre d'investigació actuals són:

-  l'educació musical a les edats més primerenques (0 a 3 anys), establint la relació entre el desenvolupament global de l'infant i els beneficis de la pràctica musical continuada.

 

- el concert educatiu, estudiant-ne les característiques i els paràmetres i la seva funció com a eina d'aprenentatge i de sociabilització.

 

Flash Notícies

Us presentem el concert d'aquest grup de jazz, que dimecres 13 d'abril, ens oferiran la seva música a alumnes i pares de l'escola.

Llegiu-ne més...