Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Professorat Carme Trobalon (piano)

Carme Trobalon (piano)

Correu electrònic Imprimeix PDF

Caldes de Montbui (Catalunya). Iinicia els estudis musicals de ben petita a l’Escola Municipal de Música Joan Valls.

És Professora de Música en l’especialitat de piano i Títol Superior de Pedagogia per a la Formació Musical Bàsica i General. Ha fet diversos cursos del mètode de pedagogia activa Dalcroze, obtenint-ne el Certificat d’Estudis Elementals.

Actualment és professora de llenguatge musical, piano i inicis de guitarra a l’Escola Municipal de Música Joan Valls de Caldes de Montbui i professora d'educació musical a l'Escola Bressol Municipal El gegant del Pi, de Caldes de Montbui.

Ha treballat com a responsable pedagògica al Gran Teatre del Liceu, de Barcelona, dissenyant i coordinant projectes dirigits a diferents col·lectius, confeccionant les guies didàctiques dels concerts i immpartint tallers familiars.

Els seus centre d'investigació actuals són:

-  l'educació musical a les edats més primerenques (0 a 3 anys), establint la relació entre el desenvolupament global de l'infant i els beneficis de la pràctica musical continuada.

 

- el concert educatiu, estudiant-ne les característiques i els paràmetres i la seva funció com a eina d'aprenentatge i de sociabilització.

 

Flash Notícies

  
La Plataforma SALVEM L'ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA MÚSICA I LA DANSA  convoca una Manifestació dissabte 20 d'octubre a la tarda, per la que comptem amb la participació de tota la comunitat educativa d'escoles de música, conservatoris i ESMUC, de protesta per les retallades en ensenyament musical que aplica el Govern de la Generalitat i que afecten tan greument els nostres centres. Mirarem de fer molta música i animem a la participació de tots, professorat i alumnat, amb instruments i a la resta dels participants a cantar i portar instruments de percussió qui en tingui.

Llegiu-ne més...