Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

"NELSON" en concert a la nostra escola, el proper dimecres 13 d'abril.

Correu electrònic Imprimeix PDF

Us presentem el concert d'aquest grup de jazz, que dimecres 13 d'abril, ens oferiran la seva música a alumnes i pares de l'escola.

Aquest Octet el formen vuit companys, ex-alumnes de l’ESMUC (Escola Superior de Música de catalunya) que després de guanyar el Concurs de Jazz de Barcelona 2006 van enregistrar el seu primer treball discogràfic “ Full Nelson Vol.1 “ ( New Mood Jazz 2007 ).

Durant aquest temps han donat a conèixer per  diferents escenaris   el seu particular homenatge al saxofonista Oliver Nelson, i aquest 2011 han començat a preparar el que serà el seu segon treball discogràfic Mode Joe Vol.2 “.

Com haureu comprovat a les fotos, dos professors de la nostra escola en formen part: l'Albert Cirera i en Pep Mula, i és a ells que hem d'agraïr la presència de "Nelson" al nostre centre.

Podrem sentir un repàs al repertori del també saxofonista Joe Henderson, amb nous arranjaments    realitzats per els membres del grup i per músics de casa nostra com Joan Monné, Txema Riera, Joan Vilalta, Julian Sanchez, Carmen Paz 

La cita serà dimecres dia 13 d'abril a la sala d'actes. A les 19 h. en sessió pedagògica, i a les 20 h. en concert

 

 

Flash Notícies