Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

Departament de piano: Interpretació de l'op. 65 de S. Prokoviev

Correu electrònic Imprimeix PDF

 El departament de piano organitza com cada trimestre una classe col.lectiva. Aquest trimestre oferirem una sola classe col.lectiva per a tots els alumnes de piano i a més l´oferim a tota l´escola, pares i alumnes i podeu convidar qui vulgueu. Divendres 25 de maig a les 19h  els alumnes de piano més grans fan una audició de tot un llibre de piano, que és un àlbum de 12 peces del s. XX d´un compositor rus que es diu Prokofiev. Es l´album titulat Music for children op. 65 . Primer el Rafel Sala, professor de l´escola , ens oferirà una xerrada sobre l´obra i el compositor i després escoltarem les 12 peces en directe, interpretades per diferents alumnes. Aprofitarem per recollir aliments com a entrada per col.laborar amb la marató.dela pobresa. Pot venir tothom qui li interessi a canvi de portar algun aliment. Pels alumnes de piano és obligatòria l´assistència, ja que els més petits podran sentir els més grans i alhora conèixer un repertori diferent.

 Aquest concert l´anirem a fer dijous 31 maig a l´escola de música de La Garriga i a canvi , ells vindran el mes d´octubre a oferir-nos un concert del compositor català Blancafort.

Esperem que vingueu a la sala d´actes a gaudir d´aquesta audició de piano

 

Flash Notícies

El passat dissabte 9 d´octubre, l´Escola de Música Joan Valls va fer el concert de Festa Major, que aquest any coincidia amb la cloenda dels actes commemoratius del  35è aniversari de l'escola.

Durant el curs passat es va fer una feina intensa per contactar amb exalumnes que havien passat per l´orquestra de l´escola al llarg d´aquests 35 anys, per tal d'unir-se als alumnes actuals de l'escola i  formar una gran orquestra simfònica, que és la que vam poder escoltar dissabte.

         

La resposta dels exalumnes a la convocatòria va ser tot un èxit. L'orquestra estava formada per setanta instrumentistes, entre alumnes actuals i exalumnes, i cinquanta cantaires, incloent els de  la coral Guisla, que va néixer al si de l´escola de música ja fa uns quants anys.

Els exalumnes van respondre a la nostra crida des de diferents llocs de catalunya, de l'estat, i fins i tot alguns van viatjar des d'altres llocs d'Europa per tal de no perdre's l'esdeveniment.

Llegiu-ne més...