Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

Celebrem Santa Cecília

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

STA CECÍLIA AMB DANSA

 

Dimecres 22 de novembre és Sta. Cecília, patrona dels músics, i cada any l´EMM Joan Valls ho celebra amb alguna activitat especial. Enguany ho hem celebrat amb dansa. El mateix dimecres va venir el ballarí i pianista Sebastià Bover i ens va ensenyar alguns passos de danses barroques com el Minuet, el Brandle i la Bourrée, danses que alguns alumnes toquen de repertori amb els seus instruments.

Dos professors de l´escola , el Joan Bosch a la flauta i el Rafel Sala a la guitarra ens interpretaven en directe les danses i una cinquantena de nens i nenes de l´escola les van poder aprendre i ballar al final de l´acte.

Una activitat per potenciar el sentit del ritme, la memòria, l´audició, el control del propi cos i gaudir de la música a través de la dansa.

Al final vam tancar la celebració amb un berenar amb una xocolatada feta per la nostra AMPA amb coca boníssima, per llepar-se´n els dits.

Ara, encarant els concerts de Nadal. No oblideu mirar el nostre web!!!!

 

VISCA STA. CECÍLIA!!!!!!

 

Flash Notícies

El proper dijous 1 de desembre, a les 20 hores, a la Sala Noble de Can Rius, tindrà lloc una xerrada a càrrec de Melissa Mercadal en la qual es parlarà sobre la relació que hi ha en el fet d'estudiar música i treure més rendiment acadèmic.

Llegiu-ne més...