Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

AUDICIONS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Arriba la setmana  d'audicions del 6 (dimarts) al 12 (dilluns) de juny:

 

- Com és habitual aquella setmana NO HI HA CLASSES, per a poder dur a terme totes les audicions.

IMPORTANT: SÍ que fan classe els alumnes de 1r i 2n de preparatori,

MOLT IMPORTANT:  tingueu en compte que els alumnes de 2n de preparatori de dilluns, com que NO FARAN CORAL INFANTIL sortiran a les 18:30h, que és l'hora que les professores us els entregaran al hall de l'escola. Si teniu qualsevol dubte sobre el curs que fa el vostre fill/a podeu fer la consulta a secretaria.

En aquestes audicions no toquen els alumnes de 1r any d'instrument que ja van tenir la seva audició específica el passat dia 6 de maig. No obstant, creiem especialment important que aquests alumnes assiteixin a les audicions, per a veure i escoltar els seus companys de més edat i nivell. De ben segur disfrutaran sent-hi.

 

I per suposat que tots hi esteu convidats a assitir , amb els vostres familiars, amics, coneguts... per comprovar en directe com batega la música a l'EMM Joan Valls.

 

Us desitgem molt bona música.

 

Flash Notícies

El passat dissabte 9 d´octubre, l´Escola de Música Joan Valls va fer el concert de Festa Major, que aquest any coincidia amb la cloenda dels actes commemoratius del  35è aniversari de l'escola.

Durant el curs passat es va fer una feina intensa per contactar amb exalumnes que havien passat per l´orquestra de l´escola al llarg d´aquests 35 anys, per tal d'unir-se als alumnes actuals de l'escola i  formar una gran orquestra simfònica, que és la que vam poder escoltar dissabte.

         

La resposta dels exalumnes a la convocatòria va ser tot un èxit. L'orquestra estava formada per setanta instrumentistes, entre alumnes actuals i exalumnes, i cinquanta cantaires, incloent els de  la coral Guisla, que va néixer al si de l´escola de música ja fa uns quants anys.

Els exalumnes van respondre a la nostra crida des de diferents llocs de catalunya, de l'estat, i fins i tot alguns van viatjar des d'altres llocs d'Europa per tal de no perdre's l'esdeveniment.

Llegiu-ne més...