Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

AUDICIONS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Arriba la setmana  d'audicions del 6 (dimarts) al 12 (dilluns) de juny:

 

- Com és habitual aquella setmana NO HI HA CLASSES, per a poder dur a terme totes les audicions.

IMPORTANT: SÍ que fan classe els alumnes de 1r i 2n de preparatori,

MOLT IMPORTANT:  tingueu en compte que els alumnes de 2n de preparatori de dilluns, com que NO FARAN CORAL INFANTIL sortiran a les 18:30h, que és l'hora que les professores us els entregaran al hall de l'escola. Si teniu qualsevol dubte sobre el curs que fa el vostre fill/a podeu fer la consulta a secretaria.

En aquestes audicions no toquen els alumnes de 1r any d'instrument que ja van tenir la seva audició específica el passat dia 6 de maig. No obstant, creiem especialment important que aquests alumnes assiteixin a les audicions, per a veure i escoltar els seus companys de més edat i nivell. De ben segur disfrutaran sent-hi.

 

I per suposat que tots hi esteu convidats a assitir , amb els vostres familiars, amics, coneguts... per comprovar en directe com batega la música a l'EMM Joan Valls.

 

Us desitgem molt bona música.

 

Flash Notícies

L'Associació Catalana d'Escoles de Música ha fet públic al seu web i a diferents mitjans de comunicació un manifest a favor dels ensenyaments artístics al nostre país.

Com sabeu, tot un seguit de retallades en l'àmbit de l'educació està posant en perill l'existència d'un gran nombre d'escoles de música que, com la nostra, ofereixen un servei públic de qualitat, i en estreta col.laboració amb la vil.la i la ciutadania.

Tothom qui vulgui pot adherir-se al manifest des del mateix enllaç que us enviem.

Podeu llegir-lo aquí:

http://www.acem.cat/1332/manifest-de-lacem-a-favor-dels-ensenyaments-artistics/

També podeu llegir més aquí:

http://www.acem.cat/1582/strubell-pregunta-a-rigau-per-les-retallades-a-les-escoles-de-musica-i-dansa/