Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

CONCERT D'ACADÈMIA 1750

Correu electrònic Imprimeix PDF

El proper DIUMENGE DIA 4 DE DESEMBRE, dins dels actes de la Fira de Nadal, tindrà lloc un concert benèfic a càrrec dAcadèmia 1750, orquestra en la que hi participa el professor de la nostra escola, Joan Bosch.

El programa de mà estarà format per Els Nocturns per al Rei de Nàpols (números 1, 2 i 4) de Joseph Haydn. El concert tindrà lloc a la Sala Noble de Can Rius i sen faran dos passis: a la 1 del migdia i a les 6 de la tarda.

Les entrades tenen un preu de 3 + donatiu i la recaptació anirà, íntegra, per col·laborar amb la causa Curem la Dermatomiositis Juvenil. https://www.facebook.com/curemdermatomiositisjuvenil. Les podeu comprar a Thermalia, Ferreteria Boluda i a Grup Veterinària del C. Major, 76. El concert està organitzat per lAjuntament de Caldes de Montbui i Rotary Club.

 

Prèviament, hi haurà una xerrada per a preparar-vos pel concert. Estarà impartida per la també professora de lescola, Carme Trobalon, que ens donarà unes guies per a laudició i ens explicarà aspectes referents als instruments i a lautor. La sessió és oberta a tothom i tindrà lloc a les 11h., al Balneari Broquetas.

 

 

Esperem que en gaudiu!

 

Flash Notícies

El passat dissabte 9 d´octubre, l´Escola de Música Joan Valls va fer el concert de Festa Major, que aquest any coincidia amb la cloenda dels actes commemoratius del  35è aniversari de l'escola.

Durant el curs passat es va fer una feina intensa per contactar amb exalumnes que havien passat per l´orquestra de l´escola al llarg d´aquests 35 anys, per tal d'unir-se als alumnes actuals de l'escola i  formar una gran orquestra simfònica, que és la que vam poder escoltar dissabte.

         

La resposta dels exalumnes a la convocatòria va ser tot un èxit. L'orquestra estava formada per setanta instrumentistes, entre alumnes actuals i exalumnes, i cinquanta cantaires, incloent els de  la coral Guisla, que va néixer al si de l´escola de música ja fa uns quants anys.

Els exalumnes van respondre a la nostra crida des de diferents llocs de catalunya, de l'estat, i fins i tot alguns van viatjar des d'altres llocs d'Europa per tal de no perdre's l'esdeveniment.

Llegiu-ne més...