Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

CONCERT D'ACADÈMIA 1750

Correu electrònic Imprimeix PDF

El proper DIUMENGE DIA 4 DE DESEMBRE, dins dels actes de la Fira de Nadal, tindrà lloc un concert benèfic a càrrec dAcadèmia 1750, orquestra en la que hi participa el professor de la nostra escola, Joan Bosch.

El programa de mà estarà format per Els Nocturns per al Rei de Nàpols (números 1, 2 i 4) de Joseph Haydn. El concert tindrà lloc a la Sala Noble de Can Rius i sen faran dos passis: a la 1 del migdia i a les 6 de la tarda.

Les entrades tenen un preu de 3 + donatiu i la recaptació anirà, íntegra, per col·laborar amb la causa Curem la Dermatomiositis Juvenil. https://www.facebook.com/curemdermatomiositisjuvenil. Les podeu comprar a Thermalia, Ferreteria Boluda i a Grup Veterinària del C. Major, 76. El concert està organitzat per lAjuntament de Caldes de Montbui i Rotary Club.

 

Prèviament, hi haurà una xerrada per a preparar-vos pel concert. Estarà impartida per la també professora de lescola, Carme Trobalon, que ens donarà unes guies per a laudició i ens explicarà aspectes referents als instruments i a lautor. La sessió és oberta a tothom i tindrà lloc a les 11h., al Balneari Broquetas.

 

 

Esperem que en gaudiu!

 

Flash Notícies

El passat 20 d'octubre va tenir lloc a la carpa del Balneari Termes Victòria el concert de les escoles de música de Caldes i de Saint Paul, amb la col.laboració d'un grup de dansa de l'escola Stage.

    

     

Durant el concert va tenir lloc la signatura dels acords d'agermanament entre les dues viles i l'entrega solemne de les claus de la ciutat de Caldes a l'alcaldesa de Saint Paul.

Tots vam poder comprovar l'alt nivell dels grups participants de les tres escoles. Per part de la Joan Valls, vam poder escoltar les corals de NE i NM, l'Orquestra Juvenil de vent i el grup H30.

El concert va finalitzar amb la interpretació conjunta de l'himne d'Europa.