Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

TALLER DE TÈCNICA ALEXANDER PER A PIANISTES

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'activitat relacionada aquest any amb el piano serà un taller de tècnica Alexander pels pianistes de l'Escola.

En aquest taller de tècnica Alexander participaran els alumnes de piano de l'escola, i podran aprendre a fer un ús més favorable d'ells mateixos a l'hora de tocar el seu instrument.

 

A través de jocs exploratoris, anatomia aplicada a l'activitat i moviments guiats veurem com podem utilitzar el nostre «cos equip» amb més facilitat, menys tensió i més eficàcia.

Aquest mètode centenari educatiu i preventiu s'ofereix mundialment en moltes escoles d'arts escèniques i especialment a les escoles de música.

El taller serà impartit per la Sra. Tanja Haupt, músic, professora de tècnica Alexander, coach i educadora visual. Va arribar a conèixer la tècnica Alexander arrel d'una tendinitis i problemes respiratoris tocant els seus instruments principals : l'acordió i el saxòfon.

DIA: Divendres, 3 de juny de 2016

entre 17:30h i 20:45h.

 

 

Flash Notícies

L'Associació Catalana d'Escoles de Música ha fet públic al seu web i a diferents mitjans de comunicació un manifest a favor dels ensenyaments artístics al nostre país.

Com sabeu, tot un seguit de retallades en l'àmbit de l'educació està posant en perill l'existència d'un gran nombre d'escoles de música que, com la nostra, ofereixen un servei públic de qualitat, i en estreta col.laboració amb la vil.la i la ciutadania.

Tothom qui vulgui pot adherir-se al manifest des del mateix enllaç que us enviem.

Podeu llegir-lo aquí:

http://www.acem.cat/1332/manifest-de-lacem-a-favor-dels-ensenyaments-artistics/

També podeu llegir més aquí:

http://www.acem.cat/1582/strubell-pregunta-a-rigau-per-les-retallades-a-les-escoles-de-musica-i-dansa/