Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

"The Kid" (El nen) Música en directe

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimarts 19 d'abril, 20:30h a la sala noble de Can Rius

 

 

El proper dimarts 19 d'abril, l'Orquestra de Cambra de La Garriga ens visitarà per oferir-nos una experiència audiovisual d'excepció. El compositor Martí Carreras, garriguenc i membre de la pròpia orquestra, ha composat una partitura original per a aquest llegendari , en el marc dels seus estudis de composició a l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc).

L'Orquestra de Cambra de La Garriga és una Orquestra amateur de gran qualitat, nodrida amb una trentena de músics de totes les edats. A l'orquestra conviuen estudiants de diferents nivells, alguns dels quals es plantegen un possible futur professional dins del món de la música i d'altres que ,des de les seves respectives professions, estimen i gaudeixen de la musica.

 

El concert tindrà lloc a la Sala Noble de Can Rius, dimarts 19 d'abril a les 20:30. L'entrada és lliure i l'aforament limitat.

 

Flash Notícies

El passat 20 d'octubre va tenir lloc a la carpa del Balneari Termes Victòria el concert de les escoles de música de Caldes i de Saint Paul, amb la col.laboració d'un grup de dansa de l'escola Stage.

    

     

Durant el concert va tenir lloc la signatura dels acords d'agermanament entre les dues viles i l'entrega solemne de les claus de la ciutat de Caldes a l'alcaldesa de Saint Paul.

Tots vam poder comprovar l'alt nivell dels grups participants de les tres escoles. Per part de la Joan Valls, vam poder escoltar les corals de NE i NM, l'Orquestra Juvenil de vent i el grup H30.

El concert va finalitzar amb la interpretació conjunta de l'himne d'Europa.