Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

"The Kid" (El nen) Música en directe

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimarts 19 d'abril, 20:30h a la sala noble de Can Rius

 

 

El proper dimarts 19 d'abril, l'Orquestra de Cambra de La Garriga ens visitarà per oferir-nos una experiència audiovisual d'excepció. El compositor Martí Carreras, garriguenc i membre de la pròpia orquestra, ha composat una partitura original per a aquest llegendari , en el marc dels seus estudis de composició a l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc).

L'Orquestra de Cambra de La Garriga és una Orquestra amateur de gran qualitat, nodrida amb una trentena de músics de totes les edats. A l'orquestra conviuen estudiants de diferents nivells, alguns dels quals es plantegen un possible futur professional dins del món de la música i d'altres que ,des de les seves respectives professions, estimen i gaudeixen de la musica.

 

El concert tindrà lloc a la Sala Noble de Can Rius, dimarts 19 d'abril a les 20:30. L'entrada és lliure i l'aforament limitat.

 

Flash Notícies

El proper dijous 1 de desembre, a les 20 hores, a la Sala Noble de Can Rius, tindrà lloc una xerrada a càrrec de Melissa Mercadal en la qual es parlarà sobre la relació que hi ha en el fet d'estudiar música i treure més rendiment acadèmic.

Llegiu-ne més...