Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

"The Kid" (El nen) Música en directe

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimarts 19 d'abril, 20:30h a la sala noble de Can Rius

 

 

El proper dimarts 19 d'abril, l'Orquestra de Cambra de La Garriga ens visitarà per oferir-nos una experiència audiovisual d'excepció. El compositor Martí Carreras, garriguenc i membre de la pròpia orquestra, ha composat una partitura original per a aquest llegendari , en el marc dels seus estudis de composició a l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc).

L'Orquestra de Cambra de La Garriga és una Orquestra amateur de gran qualitat, nodrida amb una trentena de músics de totes les edats. A l'orquestra conviuen estudiants de diferents nivells, alguns dels quals es plantegen un possible futur professional dins del món de la música i d'altres que ,des de les seves respectives professions, estimen i gaudeixen de la musica.

 

El concert tindrà lloc a la Sala Noble de Can Rius, dimarts 19 d'abril a les 20:30. L'entrada és lliure i l'aforament limitat.

 

Flash Notícies

El passat dissabte 9 d´octubre, l´Escola de Música Joan Valls va fer el concert de Festa Major, que aquest any coincidia amb la cloenda dels actes commemoratius del  35è aniversari de l'escola.

Durant el curs passat es va fer una feina intensa per contactar amb exalumnes que havien passat per l´orquestra de l´escola al llarg d´aquests 35 anys, per tal d'unir-se als alumnes actuals de l'escola i  formar una gran orquestra simfònica, que és la que vam poder escoltar dissabte.

         

La resposta dels exalumnes a la convocatòria va ser tot un èxit. L'orquestra estava formada per setanta instrumentistes, entre alumnes actuals i exalumnes, i cinquanta cantaires, incloent els de  la coral Guisla, que va néixer al si de l´escola de música ja fa uns quants anys.

Els exalumnes van respondre a la nostra crida des de diferents llocs de catalunya, de l'estat, i fins i tot alguns van viatjar des d'altres llocs d'Europa per tal de no perdre's l'esdeveniment.

Llegiu-ne més...