Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

ESPECTACULAR CONCERT GRUP GOSPEL EMM JOAN VALLS A TAUNUSSTEIN

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Els passats 4 a 8 de desembre el grup Gospel de l´EMM Joan Valls va estar a Taunusstein (Alemania) per fer un concert fruit d´un intercanvi amb el grup gospel Rejoice de Wehen.

Ells van venir fa dos anys a Caldes i ara Caldes va tornar la visita. El diumenge 6 de desembre a les 18h a l´església evangèlica de Wehen vam poder sentir el cor gospel Rejoice i el nostre cor de l´EMM Joan Valls fent un repertori molt amè combinant gospel amb altres temes més moderns d´Amy Winehouse, Beth, Leonard Cohen......I al final un tema conjunt entre els dos cors " My life is in your hands" per tancar el magnífic concert.

El públic alemany va estar acompanyant en tot moment els temes més moguts amb picada de mans , participant del concert i al final molts aplaudiments pels dos cors que va obligar a fer un bis.

L´església estava plena , amb gent dreta darrera i després del concert vam poder degustar cava català ofert pels amics de Taunusstein i un sopar de germanor .

Els cantaires van estar allotjats en cases particulars i l´acollida va ser magnífica, com sempre que s´ha viatjat al nostre poble agermanat.

 

Un cop més, l´escola de música Joan Valls porta el nom de Caldes fora de les nostres fronteres.

 

Flash Notícies

 El departament de piano organitza com cada trimestre una classe col.lectiva. Aquest trimestre oferirem una sola classe col.lectiva per a tots els alumnes de piano i a més l´oferim a tota l´escola, pares i alumnes i podeu convidar qui vulgueu.

Llegiu-ne més...