Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

ESPECTACULAR CONCERT GRUP GOSPEL EMM JOAN VALLS A TAUNUSSTEIN

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Els passats 4 a 8 de desembre el grup Gospel de l´EMM Joan Valls va estar a Taunusstein (Alemania) per fer un concert fruit d´un intercanvi amb el grup gospel Rejoice de Wehen.

Ells van venir fa dos anys a Caldes i ara Caldes va tornar la visita. El diumenge 6 de desembre a les 18h a l´església evangèlica de Wehen vam poder sentir el cor gospel Rejoice i el nostre cor de l´EMM Joan Valls fent un repertori molt amè combinant gospel amb altres temes més moderns d´Amy Winehouse, Beth, Leonard Cohen......I al final un tema conjunt entre els dos cors " My life is in your hands" per tancar el magnífic concert.

El públic alemany va estar acompanyant en tot moment els temes més moguts amb picada de mans , participant del concert i al final molts aplaudiments pels dos cors que va obligar a fer un bis.

L´església estava plena , amb gent dreta darrera i després del concert vam poder degustar cava català ofert pels amics de Taunusstein i un sopar de germanor .

Els cantaires van estar allotjats en cases particulars i l´acollida va ser magnífica, com sempre que s´ha viatjat al nostre poble agermanat.

 

Un cop més, l´escola de música Joan Valls porta el nom de Caldes fora de les nostres fronteres.

 

Flash Notícies