Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

Concert dels cors de l'escola a La Garriga

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

El passat dimecres 11 de març la coral de Nivell Mig de l´Escola de Música Joan Valls va fer un concert a l´Auditori de La Garriga dins el cicle de joves intèrprets que ja fa 11 anys que funciona.

Ens van convidar a participar-hi i hi vam anar amb una trentena d´alumnes i alguns pares . Vam anar-hi amb autobús i un cop acabat el concert ens van oferir un petit piscolabis.

La Coral de nivell Mig la formen tots els alumnes que estan fent aquest nivell , altres que ja acabats els estudis venen a cantar perquè els hi agrada i uns quants que sense saber música venen a cantar, pel plaer de cantar i fer música en grup.

Primer van cantar la Coral de Nivell Mig de l´Escola de La Garriga , seguidament els alumnes nostres i van acabar amb un cant comú. El repertori va ser molt divers, des de peces clàssiques com Schubert, Kodaly fins a més actuals com Lluís Llach, els Pets, John Lennon , Michael Jackson.....

 

L´experiència de sortir a cantar fora de l´escola va ser molt positiva i nosaltres encantats de portar el nom de Caldes a fora.

 

Flash Notícies

El passat 20 d'octubre va tenir lloc a la carpa del Balneari Termes Victòria el concert de les escoles de música de Caldes i de Saint Paul, amb la col.laboració d'un grup de dansa de l'escola Stage.

    

     

Durant el concert va tenir lloc la signatura dels acords d'agermanament entre les dues viles i l'entrega solemne de les claus de la ciutat de Caldes a l'alcaldesa de Saint Paul.

Tots vam poder comprovar l'alt nivell dels grups participants de les tres escoles. Per part de la Joan Valls, vam poder escoltar les corals de NE i NM, l'Orquestra Juvenil de vent i el grup H30.

El concert va finalitzar amb la interpretació conjunta de l'himne d'Europa.