Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

Concert dels cors de l'escola a La Garriga

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

El passat dimecres 11 de març la coral de Nivell Mig de l´Escola de Música Joan Valls va fer un concert a l´Auditori de La Garriga dins el cicle de joves intèrprets que ja fa 11 anys que funciona.

Ens van convidar a participar-hi i hi vam anar amb una trentena d´alumnes i alguns pares . Vam anar-hi amb autobús i un cop acabat el concert ens van oferir un petit piscolabis.

La Coral de nivell Mig la formen tots els alumnes que estan fent aquest nivell , altres que ja acabats els estudis venen a cantar perquè els hi agrada i uns quants que sense saber música venen a cantar, pel plaer de cantar i fer música en grup.

Primer van cantar la Coral de Nivell Mig de l´Escola de La Garriga , seguidament els alumnes nostres i van acabar amb un cant comú. El repertori va ser molt divers, des de peces clàssiques com Schubert, Kodaly fins a més actuals com Lluís Llach, els Pets, John Lennon , Michael Jackson.....

 

L´experiència de sortir a cantar fora de l´escola va ser molt positiva i nosaltres encantats de portar el nom de Caldes a fora.

 

Flash Notícies

Llegiu-ne més...