Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

CONCERT-VERMUT D'ALUMNES I PROFESSORS

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Tercer concert commemoratiu del 40è aniversari de l'EMM Joan Valls
22 de març, a les 11:30h a la sala d'actes de l'EMM Joan Valls

Després de l'exit assolit pels dos concerts que obrien els actes de celebració del 40è aniversari de l'Escola Municipal de Música Joan Valls (una excel.lent interpretació de Britten i la visita de la Sant Andreu Jazz Band), el proper diumenge 22 podrem gaudir de la tercera proposta del cicle.
Professors i alumnes compartiran escenari en un concert on sonaran peces interpretades pels estudiants que van superar el nivell elemental el curs passat, i els seus professors hi posaran el contrapunt a la segona part.
A diferència dels altres, el concert serà matinal i es servirà de manera gratuïta un vermut ofert per l'AMPA de l'escola.

 

Veniu a gaudir, doncs, d'aquest concert-vermut, el dia 22 de març, a les 11:30h a la sala d'actes de l'EMM Joan Valls
 

Flash Notícies

El passat dissabte 9 d´octubre, l´Escola de Música Joan Valls va fer el concert de Festa Major, que aquest any coincidia amb la cloenda dels actes commemoratius del  35è aniversari de l'escola.

Durant el curs passat es va fer una feina intensa per contactar amb exalumnes que havien passat per l´orquestra de l´escola al llarg d´aquests 35 anys, per tal d'unir-se als alumnes actuals de l'escola i  formar una gran orquestra simfònica, que és la que vam poder escoltar dissabte.

         

La resposta dels exalumnes a la convocatòria va ser tot un èxit. L'orquestra estava formada per setanta instrumentistes, entre alumnes actuals i exalumnes, i cinquanta cantaires, incloent els de  la coral Guisla, que va néixer al si de l´escola de música ja fa uns quants anys.

Els exalumnes van respondre a la nostra crida des de diferents llocs de catalunya, de l'estat, i fins i tot alguns van viatjar des d'altres llocs d'Europa per tal de no perdre's l'esdeveniment.

Llegiu-ne més...