Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

XERRADA DE JOAN CHAMORRO director de la Sant Andreu Jazz Band

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

El proper dijous, 12 de febrer a les 21h a l’Escola de Música, el Sr. JOAN CHAMORRO, director de la SANT ANDREU JAZZ BAND ens oferirà una xerrada-conferència sobre la formació i trajectòria d’aquest grup orquestral.


L’entrada és totalment lliure i previament es passarà el documental “KIDS AND MUSIC, LA SANT ANDREU JAZZ BAND” que explica la història i el recorregut de la Sant Andreu Jazz Band i les tècniques d'ensenyament del director d'orquestra Joan Chamorro. El director i productor del treball, Ramon Tort, va conèixer la jove orquestra musical i va quedar impressionat pel seu talent. El 2010 va començar a rodar un llargmetratge que convida a entrar a aquest món musical on els protagonistes són el jazz i els nens d'entre 6 i 18 anys que formen la banda.

El documental ha tingut un llarg recorregut en festivals i ha estat distingit amb diversos guardons a nivell internacional.

PASSI DOCUMENTAL, a les 20h

XERRADA-CONFERÈNCIA, a les 21h

Escola Mpal. de Música Joan Valls

 

Caldes de Montbui

 

Flash Notícies

 

El proper diumenge 10 d'abril, encara amb l'emoció de la trobada de bateries del dia abans, tindrà lloc a la nostra escola, la 2a JORNADA DE PORTES OBERTES.   

Llegiu-ne més...