Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

Taller "Música i cinema"

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

El passat dimecres 26 de febrer l´EMM Joan Valls va organitzar un taller de música aplicada al cinema per a  tots els seus alumnes de Llenguatge musical de Nivell Mig.

 

  El professor Jaume Solé, violoncel.lista, director d´orquestra i compositor de bandes sonores va fer un petit repàs  de la història del cinema i de totes les incorporacions tecnològiques de els que aquest llenguatge s'ha anat enriquint. Va presentar programes d´edició, i pautes per a composar músiques en funció de l'escena que tenim al davant. No composarem una música alegre i ràpida si l´escena és trista per exemple.

 

 Els alumnes van poder treballar la improvisació amb els seus instruments sobre un curt animat d´uns 3 minuts de durada. El resultat va ser enregistrat i va ser genial. Amb clarinets, violins, violoncel, bateria, guitarra, piano i percussió vam poder musicar aquest curt gràcies als consells de Jaume Solé.

Els alumnes van gaudir molt de l´experiència i s´han endut a casa uns programes d´edició útils que es troben on-line  per practicar sobre el tema i tres propostes d´exercicis que el professor els ha encarregat . Són uns curts de temàtiques diferents on poden posar-hi música amb les pautes apreses, enregistrar-ho amb els programes i enviar-li online perquè els assessori la feina.

 

 

Flash Notícies

El proper dissabte 9 d’abril  els alumnes de bateria de l’escola Joan Valls estan convocats a participar a la Trobada de Bateries que organitzem conjuntament les escoles municipals d’Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Sallent i Caldes de Montbui.

Llegiu-ne més...