Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

Ja hem fet les audicions!!!

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

A l'escola hem fet les audicions quadrimestrals. El mes de febrer es barregen instruments i per tant, cada dia de la setmana se´n poden sentir dos o tres de diferents. A les 18h toquen els més petits i a les 19 els més grans. D´aquesta manera els companys de les classes de llenguatge s´escolten entre ells.

 

Al mes de juny és  per grups d´instruments i així els alumnes petits d´un instrument poden escoltar els més grans del seu mateix instrument. Com que les dues

coses són positives, l´Escola ha adoptat ja fa uns anys fer-ho així.

Així, el mes de febrer es van poder sentir pianos, clarinets , saxos i bateria dins una mateixa audició. Un altre dia flautes, oboès , piano , guitarra , un altre violoncel, cant i piano i cada dia podíem sentir un combo modern o grup de cambra per finalitzar cada audició. En total vam poder sentir 10 audicions i cal remarcar la qualitat de les interpretacions dels cada cop més nombrosos i joves músics.

Pels alumnes adults es va organitzar una audició el dimarts a les 20h on vam poder sentir una viola, un violoncel, varis pianos, cant clàssic i modern.

Enguany hi ha hagut molta assistència de públic i des d´aquí convidem a tothom que tingui curiositat per l´escola i saber què s´hi fa , vingui a sentir les audicions.

Fem viva la cultura entre tots!!!!!!!

 

Flash Notícies

  
La Plataforma SALVEM L'ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA MÚSICA I LA DANSA  convoca una Manifestació dissabte 20 d'octubre a la tarda, per la que comptem amb la participació de tota la comunitat educativa d'escoles de música, conservatoris i ESMUC, de protesta per les retallades en ensenyament musical que aplica el Govern de la Generalitat i que afecten tan greument els nostres centres. Mirarem de fer molta música i animem a la participació de tots, professorat i alumnat, amb instruments i a la resta dels participants a cantar i portar instruments de percussió qui en tingui.

Llegiu-ne més...