Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

Ja hem fet les audicions!!!

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

A l'escola hem fet les audicions quadrimestrals. El mes de febrer es barregen instruments i per tant, cada dia de la setmana se´n poden sentir dos o tres de diferents. A les 18h toquen els més petits i a les 19 els més grans. D´aquesta manera els companys de les classes de llenguatge s´escolten entre ells.

 

Al mes de juny és  per grups d´instruments i així els alumnes petits d´un instrument poden escoltar els més grans del seu mateix instrument. Com que les dues

coses són positives, l´Escola ha adoptat ja fa uns anys fer-ho així.

Així, el mes de febrer es van poder sentir pianos, clarinets , saxos i bateria dins una mateixa audició. Un altre dia flautes, oboès , piano , guitarra , un altre violoncel, cant i piano i cada dia podíem sentir un combo modern o grup de cambra per finalitzar cada audició. En total vam poder sentir 10 audicions i cal remarcar la qualitat de les interpretacions dels cada cop més nombrosos i joves músics.

Pels alumnes adults es va organitzar una audició el dimarts a les 20h on vam poder sentir una viola, un violoncel, varis pianos, cant clàssic i modern.

Enguany hi ha hagut molta assistència de públic i des d´aquí convidem a tothom que tingui curiositat per l´escola i saber què s´hi fa , vingui a sentir les audicions.

Fem viva la cultura entre tots!!!!!!!

 

Flash Notícies

 

El proper diumenge 10 d'abril, encara amb l'emoció de la trobada de bateries del dia abans, tindrà lloc a la nostra escola, la 2a JORNADA DE PORTES OBERTES.   

Llegiu-ne més...