Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

PERÍODE DE MATRICULACIÓ pel curs 2014-15

Correu electrònic Imprimeix PDF

Període de matriculació dels alumnes de l’Escola: del 15 al 30 de maig  .

 Període de matriculació per a nous alumnes: Del 2 al 16 de juny

Horari de Secretaria: de dilluns a dijous de 17:30h a 20:00 h i els divendres fins les 18:30h).

 

 Com ja sabeu d’altres anys podeu gaudir d’una bonificació en el pagament de la matrícula, però tingueu en compte que només s’aplicarà fins el dia 30 de juny. Si demaneu beca, cal fer-ho constar en el full de matrícula.

 Per tant, cal que passeu per Secretaria i que retorneu el full d’inscripció amb les dades que falten i les modificacions pertinents.

Us recordem, que la matrícula es formalitza quan l’Escola posa el segell del centre i fa constar la data. Una còpia d’aquest full serà el vostre comprovant.

Important:

El alumnes de 1r de preparatori hauran de portar excepcionalment 2 fotografies de carnet (una per la matrícula i l'altra per la fitxa de tastets).

Els alumnes de 2n de Preparatori hauran d’escriure el nom dels tres instruments que han escollit per ordre de preferència en el full de matrícula.

 

Flash Notícies

El passat dissabte 9 d´octubre, l´Escola de Música Joan Valls va fer el concert de Festa Major, que aquest any coincidia amb la cloenda dels actes commemoratius del  35è aniversari de l'escola.

Durant el curs passat es va fer una feina intensa per contactar amb exalumnes que havien passat per l´orquestra de l´escola al llarg d´aquests 35 anys, per tal d'unir-se als alumnes actuals de l'escola i  formar una gran orquestra simfònica, que és la que vam poder escoltar dissabte.

         

La resposta dels exalumnes a la convocatòria va ser tot un èxit. L'orquestra estava formada per setanta instrumentistes, entre alumnes actuals i exalumnes, i cinquanta cantaires, incloent els de  la coral Guisla, que va néixer al si de l´escola de música ja fa uns quants anys.

Els exalumnes van respondre a la nostra crida des de diferents llocs de catalunya, de l'estat, i fins i tot alguns van viatjar des d'altres llocs d'Europa per tal de no perdre's l'esdeveniment.

Llegiu-ne més...