Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

PERÍODE DE MATRICULACIÓ pel curs 2014-15

Correu electrònic Imprimeix PDF

Període de matriculació dels alumnes de l’Escola: del 15 al 30 de maig  .

 Període de matriculació per a nous alumnes: Del 2 al 16 de juny

Horari de Secretaria: de dilluns a dijous de 17:30h a 20:00 h i els divendres fins les 18:30h).

 

 Com ja sabeu d’altres anys podeu gaudir d’una bonificació en el pagament de la matrícula, però tingueu en compte que només s’aplicarà fins el dia 30 de juny. Si demaneu beca, cal fer-ho constar en el full de matrícula.

 Per tant, cal que passeu per Secretaria i que retorneu el full d’inscripció amb les dades que falten i les modificacions pertinents.

Us recordem, que la matrícula es formalitza quan l’Escola posa el segell del centre i fa constar la data. Una còpia d’aquest full serà el vostre comprovant.

Important:

El alumnes de 1r de preparatori hauran de portar excepcionalment 2 fotografies de carnet (una per la matrícula i l'altra per la fitxa de tastets).

Els alumnes de 2n de Preparatori hauran d’escriure el nom dels tres instruments que han escollit per ordre de preferència en el full de matrícula.

 

Flash Notícies

  
La Plataforma SALVEM L'ENSENYAMENT PÚBLIC DE LA MÚSICA I LA DANSA  convoca una Manifestació dissabte 20 d'octubre a la tarda, per la que comptem amb la participació de tota la comunitat educativa d'escoles de música, conservatoris i ESMUC, de protesta per les retallades en ensenyament musical que aplica el Govern de la Generalitat i que afecten tan greument els nostres centres. Mirarem de fer molta música i animem a la participació de tots, professorat i alumnat, amb instruments i a la resta dels participants a cantar i portar instruments de percussió qui en tingui.

Llegiu-ne més...