Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

CONCERT DEL QUARTET HAVEL a l'Escola de Música

Correu electrònic Imprimeix PDF

 El proper dissabte 17 de maig a les 19:30h, i dins dels actes de la setmana de portes obertes de l'Escola Municipal de Música Joan Valls, Stanislav Stepanek i Marc Armengol (violins), Ferran Saló (viola) i Zsolt Tottzer (cello), intergrants del Quartet Havel, oferiran un concert a l'Escola de Música Joan Valls, on interpretaran oberes de Hadyn, Dvorak i Montsalvatge.

 El Quartet Havel, encara de curta trajectòria però amb una intensa agenda de concerts al llarg de tota la geografia catalana, pren el seu nom de qui ha estat durant anys president la república Txeca, Václav Havel (dos dels seus integrants i fundadors del grup són d'orígen txec), i no deixa d'ampliar el seu repertori intentant abastar tots els estils i èpoques, tant del gran repertori com de compositors no tan coneguts pel gran públic. Ha gaudit de gran acceptació en els escenaris que han trepitjat,i realitzen una intensa tasca pedagògica en audicions escolars, així com en la seva tasca docent com a professors en diferents escoles de música i conservatoris del país.

Prèviament al concert, el Quartet Havel impartirà una classe magistral a alumnes de corda de l'Escola de Música Joan Valls.

Lloc: Escola Municipal de Música Joan Valls (carrer Buenos Aires 16-18)

Dia: dissabte 17 de maig

Hora: 19:30h

 

Flash Notícies

El proper dijous 1 de desembre, a les 20 hores, a la Sala Noble de Can Rius, tindrà lloc una xerrada a càrrec de Melissa Mercadal en la qual es parlarà sobre la relació que hi ha en el fet d'estudiar música i treure més rendiment acadèmic.

Llegiu-ne més...