Escola de Música Joan Valls

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

CONCERT DEL QUARTET HAVEL a l'Escola de Música

Correu electrònic Imprimeix PDF

 El proper dissabte 17 de maig a les 19:30h, i dins dels actes de la setmana de portes obertes de l'Escola Municipal de Música Joan Valls, Stanislav Stepanek i Marc Armengol (violins), Ferran Saló (viola) i Zsolt Tottzer (cello), intergrants del Quartet Havel, oferiran un concert a l'Escola de Música Joan Valls, on interpretaran oberes de Hadyn, Dvorak i Montsalvatge.

 El Quartet Havel, encara de curta trajectòria però amb una intensa agenda de concerts al llarg de tota la geografia catalana, pren el seu nom de qui ha estat durant anys president la república Txeca, Václav Havel (dos dels seus integrants i fundadors del grup són d'orígen txec), i no deixa d'ampliar el seu repertori intentant abastar tots els estils i èpoques, tant del gran repertori com de compositors no tan coneguts pel gran públic. Ha gaudit de gran acceptació en els escenaris que han trepitjat,i realitzen una intensa tasca pedagògica en audicions escolars, així com en la seva tasca docent com a professors en diferents escoles de música i conservatoris del país.

Prèviament al concert, el Quartet Havel impartirà una classe magistral a alumnes de corda de l'Escola de Música Joan Valls.

Lloc: Escola Municipal de Música Joan Valls (carrer Buenos Aires 16-18)

Dia: dissabte 17 de maig

Hora: 19:30h

 

Flash Notícies

 

El proper dimecres 17 de novembre tindrem el plaer de tornar a escoltar aquest quintet de vent que el curs passat ja ens va visitar.

El quintet "Zoar Ensemble" està compost per cinc membres de  l´orquestra Simfònica de Galícia, i un d´ells, l'oboista David Villa,  és ex -alumne de la nostra escola.

Tornen amb  nou repertori, i a més a més estrenen una obra: “Bufonesques”, composada per un altre exalumne de l´escola Joan Valls, l´Òscar Álvarez, que l´ha escrita expressament per a ells .

Recordeu, serà DIMECRES 17 DE NOVEMBRE a les 19,30 h. A LA SALA DE PLENS DE L'AJUNTAMENT.